Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Samarreta Soc Montsec – Tallat de les Asparets

 

Mariona Vantolrà, Francesc Llena, Alba Alàs i David Bornay amb la samarreta

Mariona Vantolrà, Francesc Llena, Alba Alàs i David Bornay amb la samarreta “Soc Montsec – Tallat de les Asparets” al castell d’Àlos de Balaguer. La Noguera. Montsec de Rúbies i Sant Mamet. Fotografia: Mariona Vantolrà Font.

 

 

Motiu de l’Estampat de la samarreta Soc Montsec – Tallat de les Asparets

La Frase “Soc #Montsec” fa referència a tots aquells que se senten identificats amb la Serra del Montsec. Ja sigui perquè hi viuen a prop, o bé perquè saben apreciar els seu valor natural, faunístic, geològic, arqueològic, històric, o simplement perquè són uns enamorats del Montsec i l’estimen.

El motiu central encerclat és la figura esquemàtica número 6 del Tallat de Les Asparets. Art Rupestre catalogat per la UNESCO com Patrimoni de la Humanitat. Aquestes pintures es situen al municipi d’Alòs de Balaguer, a la comarca de La Noguera, en els vessants del Montsec de Rúbies (o de Meià) i Sant Mamet.

Més informació sobre el motiu: Art Rupestre del Tallat de Les Asparets.

 

 

Samarreta Soc Montsec - Tallat de les Asparets

Samarreta Soc Montsec – Tallat de les Asparets.

 

Donació a Ipcena

Del valor de cada compra, un euro anirà destinat en donació a la Institució de Ponent per la Conservació i l’Estudi de l’Entorn Natural (IPCENA). Una entitat ecologista fundada l’any 1990, que treballa a les comarques de Lleida en defensa del medi ambient i de la qualitat de vida de les persones. Aquesta entitat sempre ha desenvolupat una tasca important en defensa del respecte a l’entorn de la Serra del Montsec.

Des de l’any 1999, IPCENA forma part de l’Assemblea d’Entitats Ecologistes de Catalunya (AEEC). La qual al mes de juny del 2002, es va constituir com a Federació d’Entitats Ecologistes de Catalunya (EdC).

 

 

Samarreta Soc Montsec - Tallat de les Asparets

Samarreta Soc Montsec – Tallat de les Asparets.

 

Samarreta de Dona

Samarreta estàndard entallada (model dona) de màniga curta. Coll de punt acanalat d’elastà i tapacostures reforçat en el coll. 100% cotó semipentinat de 150g/m2. Color Negre. Mesures aproximades facilitades pel fabricant. Expressades en centímetres. Variació +/- 1 cm:

 
Talla Amplada Llargada
S 40 cm 58 cm
M 43 cm 62 cm
L 46 cm 64 cm
XL 49 cm 66 cm
XXL 52 cm 68 cm

 

 

Samarreta d’Home

Samarreta estàndard unisex i teixit tubular (model home) de màniga curta. Coll de punt acanalat d’elastà i tapacostures reforçat en el coll. 100% cotó semipentinat de 150g/m2. Color Negre. Mesures aproximades facilitades pel fabricant. Expressades en centímetres. Variació +/- 1 cm:

 
Talla Amplada Llargada
S 50 cm 69 cm
M 53 cm 72 cm
L 56 cm 74 cm
XL 58 cm 76 cm
XXL 62 cm 78 cm

 

 

Consells de Rentat

Sempre rentar abans d’utilitzar per primera vegada. Les peces han de ser rentades en aigua freda, amb detergents poc abrasius i si és possible del revés per evitar rascades dins del tambor de la rentadora. Això ajudarà a una millor conservació de la peça/tela.

 

Samarreta Soc Montsec - Tallat de les Asparets

Samarreta Soc Montsec – Tallat de les Asparets.

 

T’agrada aquesta samarreta?

 

De moment només tenim disponibles les samarretes per Internet a través de pagament amb targeta de crèdit (o dèbit) y també a través de transferència bancària. Clickant sobre la imatge de sota us redirigirem a realitzar la comanda. En un futur pròxim volem que estiguin disponibles en botigues, establiments i institucions. Si vols oferir-les en el teu establiment, contacta’ns a través de serradelmontsec@gmail.com.

 

 

Mariona Vantolrà, Francesc Llena, Alba Alàs i David Bornay amb la samarreta "Soc Montsec - Tallat de les Asparets" amb el Montsec a l'esquena.

Mariona Vantolrà, Francesc Llena, Alba Alàs i David Bornay amb la samarreta “Soc Montsec – Tallat de les Asparets” amb el Montsec a l’esquena. Fotografia: Mariona Vantolrà Font.

 


 

SerradelMontsec.cat


La Serra del Montsec engloba dues províncies i tres comarques: la comarca de La Noguera (Lleida), la comarca del Pallars Jussà (Lleida) i la comarca de La Ribagorça d'Osca. Però també engloba subzones com el Mig Segre (o Segre Mitjà, o Ribera del Segre), històricament també conegut com Urgell Mitjà, L'extensió del territori que forma una comarca natural al voltant de Ponts. Així com el territori conegut com els Aspres del Montsec. Així doncs, aquesta web, no només parla del patrimoni històric, mundial, arquitectònic, arqueològic, paleontològic i geològic, també parla de la cultura, els costums, les llegendes, etc.SerradelMontsec.cat és una iniciativa que neix com una plataforma amb esperit divulgatiu i de reconeixement de la Serra del Montsec en totes les seves vessants: el Montsec de Rúbies i Sant Mamet, el Montsec d'Ares, el Montsec de l'Estall, la Reserva Starlight del Montsec, l'Espai d'Interès Natural de la Serra del Montsec , els seus Espais d'Interès Geològics, els seus Espais de Xarxa Natura 2000 Serres del Montsec, Sant Mamet i Mitjana, l'Aiguabarreig dels rius Segre i Noguera Pallaresa, l'Espai Natural de les Vessants de la Noguera Ribagorçana, etc.Practica el Turisme Sostenible. Pren consciència de l'impacte que provoca en el medi la teva activitat i contribueix al desenvolupament sostenible durant la teva estança: oblida les preses i sincronitzat amb el ritme de la vida local, descobreix l'essència tradicional del medi rural, fes servir productes i serveis locals, fes un consum responsable i redueix els teus residus, utilitza el transport públic i sostenible sempre que puguis.

Recorda que molts paratges son espais protegits i fràgils. Els espais naturals i arqueològics protegits són una peça clau que sustenten la conservació de la cultura, la identitat i la biodiversitat al nostre país. Molts paratges estan dotats d'un règim de protecció i gestió establert per l'Administració, per tal de preservar el seu interès científic, arqueològic, històric, ecològic, cultural, paisatgístic o mediambiental.
Subscriu-te per mail a les novetats de la SerradelMontsec.cat


email:SerradelMontsec.cat a Youtube SerradelMontsec.cat a Twitter SerradelMontsec.cat a Facebook SerradelMontsec.cat a Instagram
Mapa de la SerradelMontsec.cat

Obre el mapa de La Serra del Montsec en format gran.
Escriu un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *